TILLSAMMANS FÅR VI FLER BLÅGULA SPELARE


Med Fotbollskolan vill vi få så många som möjligt att upptäcka glädjen och gemenskapen i fotboll, oavsett nivå. Att arrangera Fotbollsskolan är ett kul sätt att göra något extra för Era spelare och ge föreningens äldre ungdomar ledarerfarenhet. Samtidigt är det ett ypperligt tillfälle att locka nya spelare till Er förening.

Fotbollförbundet stöttar med webbplats för administration, anmälan och marknadsföring samt förslag på innehåll och ledarutbildning.
Anmäl Er förening som arrangör:
www.svenskfotboll.se/fotbollsskolan

I materialpaketen ingår:
Spelare
I spelarpaketet får varje deltagare en boll, vattenflaska, diplom och en blågul tröja från Adidas. Ni kan även välja att köpa till shorts och strumpor till era spelare. Kostnad 349 kr/paket.
Ledare
Ett ledarpaket med funktionströja, t-shirt, shorts, vattenflaska och utbildningsmaterial ingår för var tionde anmäld spelare. Materialet innehåller förslag på övningar och teoriuppgifter för fem dagar. Behöver ni extra ledarmaterial är priserna 1237 kr/klädpaket och 99 kr/utbildningsmaterial.
Är Din förening intresserade av att vara med som arrangör av Fotbollsskolan 2019, kontakta gärna ÖFF:s kansli:
Dan Elofsson
010-476 50 62
dan.elofsson@idrottostergotland.se

Senaste nytt från ÖFF - Mars

I detta enkla nyhetsbrev samlar vi aktuell information från Östergötlands Fotbollförbund utifrån allmän förbundsinformation samt vad som är på gång inom Fotbollsutveckling, Föreningsutveckling, Domarutveckling och Tävling.

Fotbollsutvecklarna redo för föreningarna

Östergötlands Fotbollförbund gör en storsatsning på fotbollsutveckling med målet att jobba närmare föreningarna. Nu är tio fotbollsutvecklare redo att stötta i utvecklingsfrågor som ledarförsörjning, spelarutbildning samt agera bollplank och väg in till ÖFF.

Är du vår nya Fotbollsutvecklare?

Östergötlands Fotbollförbund gör en storsatsning på fotbollsutveckling i samarbete med föreningarna och söker därför sex Fotbollsutvecklare. Missa inte möjligheten till ett spännande fotbollsuppdrag!

Årets häftigaste erbjudande - LIRA BLÅGULT!

Nu kan föreningar anmäla sig till att arrangera Fotbollsskolan 2019

När du tar på dig den blågula tröjan axlar du också våra värderingar.
Spelar du i blågult älskar du fotboll och gemenskapen den medför.
I blågult respekterar vi alla människor.
Blågula spelare stöttar, tröstar och hjälper varandra.
Att spela blågul fotboll är kul och förenar, även om vi spelar i olika lag.
I blågult kan man bli bäst i världen eller skaffa världens bästa vänner.
I blågult är alla välkomna.
Det är det vi står för.

Holmen ny utvecklingspartner

Östergötlands Fotbollförbund arbetar numera inom barn- och ungdomsfotbollen efter modellen "Spelarutbildning – en helhet". Holmen Paper, som varit en samarbetspartner till förbundet under många år, går nu in som officiell utvecklingspartner för att stötta den positiva fotbollsutvecklingen inom Östgötafotbollen.

Visa alla nyheter