Pantmatchen

Östergötlands Fotbollförbund genomför i samarbete med Pantamera, Pantmatchen 2020. Där er förening förutom pantpengar har möjlighet att vinna biljetter till en landskampsresa. Vi välkomnar alla fotbollsföreningar att delta i PANTMATCHEN 2020. Det gynnar föreningsekonomin, engagemanget och miljön!

Pantmatchen är en panttävling som går ut på att samla in pant under perioden 1 januari till 31 december 2020. Som förening pantar ni säckvis – genom att sortera burk i en säck och PET i en annan. Säckarna lämnar in på något av Pantameras inlämningsställe och er förening får 200kr/säck. De tre föreningar som samlar in mest pant under tävlingsperioden vinner även platser till en riktigt häftig landkampsresa till Friends Arena.

Pantresa till Friends Arena

STÄLLNING ÖFF PANTMATCHEN 2020

Förening - antal säckar - antal enheter (PET och burk)
1. Sonstorps IK 356 80 400
2. Örtomta GOIS F04-06 188 35 900
3. Hannäs IF 141 29 250
4. Norsholms IF 123 23 850
5. Igelfors IF 108 23 700

TOTALT INSAMLAT: 36 föreningar har tillsammans samlat in 369 100  förpackningar. Starkt jobbat!
Ställningen i PANTMATCHEN 2020 baseras på registrerad pant hos Pantamera och uppdateras i början av varje månad. Nuvarande ställning baseras på officiell statistik registrerad 2020-12-01 hos Pantamera. Med reservation för eventuell felaktig publicerad pantställning.

HÄR presenteras hela listan över registrerade föreningar som lämnar in pant hos Pantamera

Här kan du läsa hela listan över registrerade föreningar som lämnar in pant hos Pantamera.

Föreningspriser

Utöver pengar från panten och värdet av miljöinsatsen får de föreningar som samlat in mest följande föreningspriser till en landskampsresa under våren 2021.
1:a pris: 20 platser på landskampsresa
2:a pris: 10 platser på landskampsresa
3:e pris: 5 platser på landskampsresa

HUR KOMMER VI IGÅNG?

  1. Anmäl er till PANTMATCHEN genom att registrera er förening. Kom ihåg att ange ÖFF i meddelanderutan för deltagande i tävlingen.
  2. Pantamera skickar ut säckar och kundetiketter till er.
  3. Samla sedan burk i en säck och PET i en säck, viktigt att det inte är blandat material i säcken. Även importerade burkar är tillåtna och ersätts. Dock max 60 procent importburk per inlämning.
  4. Förslut säcken med säckförslutaren och klistra på er kundetikett.
  5. Lämna in säcken på valfritt inlämningsställe som ni hittar här: Inlämningsställen
  6. Pantamera betalar ut 200kr/säck till det bank- eller plusgiro som ni angav vid registrering.
  7. Deltog er förening i Pantmatchen under 2019 så kommer ni automatiskt med i 2020 års PANTMATCH.

PANTTIPS

Så här kan föreningen samla in mycket pant!
1. SÄTT UPP ETT MÅL så blir det roligare för folk att engagera sig – vad ska pengarna gå till? Det kanske ska till att sätta guldkant på cupen som laget ska delta i.
2. ARRANGERA EN PANTKAMPANJ. Informera släkt, vänner och grannar hur och när ni kommer samla in panten.
3. TA PANTEN TILL MATCHEN! Ställ ut kärl eller säckar som samlar in panten på cuper, hemmamatcher, etc. Nyttja eventuell föreningsdag dit besökarna kan ta med sig sin pant.
4. SAMORDNA FÖRENINGEN! PANTMATCHEN är en föreningstävling. Det går att registrera enskilda lag, men om det blir fler registreringar inom en förening kommer dessa resultat inte slås ihop. Det lönar sig att samarbeta inom föreningen.

FRÅGOR

PANTINSAMLING
Pantameras kundtjänst
Tel:
Tel: 011-19 19 80
E-post: kundtjanst@returpack.se

ÖSTERGÖTLANDS FOTBOLLFÖRBUND
Kontakt:
Johan Thorén
Mail: johan.thoren@idrottostergotland.rf.se
Telefon: 0708-33 61 71

LYCKA TILL MED PANTNINGEN!
Pantamera

Sonstorps IK vann Pantmatchen 2020

Under 2020 har Östergötlands Fotbollförbund i samarbete med Pantamera genomfört Pantmatchen som gett föreningar en möjlighet att samla in pant för att stärka klubbkassan, engagemanget och göra en insats för miljön! Trots tuffa förutsättningar på grund av Covid 19 vann Sonstorps IK Pantmatchen 2020  genom att samla in över 80 000 i pant. Stort grattis!

Pantmatchen 2020 är igång

Nu har Östergötlands Fotbollförbund och Pantamera sparkat igång en ny upplaga av en Pantmatchen. Pantinsamlingstävlingen har ett nytt namn, men samma möjligheter för föreningar att göra en miljöinsats, vinna platser på en landskampsresa och inte minst få ett rejält tillskott till klubbkassan! Anmäl föreningen redan idag! Läs mer om Pantmatchen

Sonstorps IK vann Pantkampen 2019

Slutsegrare i ÖFF Pantkampen 2019 blev Sonstorps IK som lyckades samla in över 100 000 burkar och pet-flaskor under året. På andra plats kom Örtomta Gois följt av Torstorps IF. Förutom tillskottet i föreningskassan väntar en landskampsresa till Friends Arena och Sverige-Ryssland den 28 mars för topp 3-föreningarna.

Halvtid och tufft i toppen

ÖFF Pantkampen 2019 är inne i halvtid och föreningarna i Topp 5 har tillsammans samlat in över 100 000 i pant. Det ger ett fint tillskott i klubbkassan. Sonstorps IK leder ligan tätt följt av Örtomta GOIS. Det är inte för sent att komma igång – anmäl din förening redan idag!

Sonstorps IK vann ÖFF:s Pantkamp 2018

När alla burkar och flaskor var räknade visade det sig att Sonstorps IK stod som slutsegrare i ÖFF Pantkamp 2018 med över 57 000 insamlade artiklar. Nu väntar en rolig landskampsresa till Friends Arena och matchen Sverige – Rumänien den 23 mars i EM-kvalet. Tack alla deltagande föreningar för en stark pantinsats.

ÖFF Pantkamp slutspurt - extra biljetter

Ett fantastiskt fotbollsår går mot sitt slut. För att fira det kör vi "ÖFF PANTKAMP - SLUTSPURT". Nu väntar storhelger och mycket pant kommer finnas i stugorna. Tävlingens pris är inte bara panten i sig utan fem biljetter till vårens landskampsresa. Registera föreningen och få en extra vinstchans genom "ÖFF PANTKAMP SLUTSPURT" under december och januari.

Missa inte VM-panten

Vilken sommar med sol, värme och alla fantastiska fotbollsfester! Dessutom gynnar landslagets framgångar i VM alla föreningar och lag som samlar in pant. Läs även den aktuella ställningen i ÖFF Pantkamp där vinnaren samlat in över 23 000.

Succétävlingen är tillbaka!

Östergötlands Fotbollförbund genomför i samarbete med Pantamera en panttävling med pantpengar och landskampsbiljetter i potten. Förra året samlade fotbollsföreningar i Östergötland in över 250 000 burkar och flaskor. Nu sparkar vi igång ÖFF:s Pantkamp igen!

Igelfors IF vann ÖFF Pantkampen 2017

När alla burkar och flaskor var räknade visade sig att Igelfors IF stod som slutsegrare i ÖFF Pantkampen 2017. Tillsammans med Hannäs IF och Örtomta GOIS F04/05 väntar en rolig landskampsresa till Friends Arena och matchen Sverige - Chile den 24 mars. Grattis till vinnarna och stort tack till att föreningar som samlat in pant!

Slutspurt och jämnt i toppen

När ÖFF Pantkampen går in på sista månaden är det mycket jämt i toppen. Hannäs IF gör ett ryck till toppen! Samtidigt finns en ny möjlighet att panta sig till att se Sverige - Chile på Friends Arena den 24 mars.

ÖFF Pantkampen "VM-special"

Miraklet i Milano tog landslaget och Sverige till VM i Ryssland. Det vill ÖFF och Pantamera fira genom att göra en "ÖFF PANTKAMP SLUTSPURT"*. Den förening som samlar ihop mest pant från 1 dec – 31 jan vinner 5 platser till en av vårens heta landskamper!

Tre föreningar över 100 säckar

Östergötlands Fotbollförbund genomför i samarbete med Pantamera en panttävling under säsongen 2017. ÖFF Pantkampen drar ihop sig och tre föreningar har passerat 100 insamlad pantsäckar och nära 70 000 insamlade enheter. Snyggt jobbat!

Jämnt i toppen av Pantkampen

Östergötlands Fotbollförbund genomför i samarbete med Pantamera en panttävling under säsongen 2017. Det är jämnt med Örtomta GOIS i toppen följt av många föreningar som pantar starkt för ekonomi, engagemanget, miljön och chansen att åka på landskampsresa.

Panta ihop till lagfesten

ÖFF Pantkamp rullar vidare och det är jämnt i toppen. Många föreningar är igång och pantar för miljön, ekonomin och engagemanget. Här kommer ett smart tips hur man pantar ihop till en kul säsongsavslutning.

PANTKAMPEN – Örtomta pantar starkt

Örtomta GOIS F04-06 deltar i ÖFF:s Pantkampen och är ett inspirerande exempel. - Panta är ett enkelt sätt att tjäna tillräckligt med pengar till lagkassan. Det är en gemensam aktivitet som tjejerna i laget till största del kan göra själva, säger lagledare Eva Sevetin.

Inspireras av PANTAMERAS nya låt

Glöm inte att registrera er förening i ÖFF:s Pantkamp och gör en insats för miljön, klubbkassan och engagemanget! Dessutom ligger en landskampsresa i potten!

Få inspiration genom att lyssna på Pantameras nya låt och känn pantkraft!

Örtomta tar täten i Pantkampen

ÖFF:s Pantkamp i samarbete med Pantamera går vidare. Fler föreningar tar chansen att göra en insats för ekonomin, engagemanget och miljön! Läs om 10 nyttiga tips och råd om hur du som lag och förening ökar pantningen.

Topp 5 i Pantkampen 2017

ÖFF:s Pantkamp 2017 i samarbete med Pantamera har sparkat igång. Det är enkelt, smidigt att samla in pant och gynnar engagemanget, ekonomin och miljön. Läs om hur vinnarföreningen Igelfors IF gjorde för att samla in över 25 000 kr förra året.

Starka föreningar i Östgötafotbollen

Föreningscoachen är Östergötlands Fotbollförbund och SISU Idrottsutbildarnas gemensamma storsatsning på att stärka "föreningen" inom Östgötafotbollen. Satsningen omfattar bland annat ett antal lokala coacher som arbetar nära och ute i föreningar.

Premiär för Pantkampen 2017

Pant är bra för lagkassan, engagemanget och miljön! För andra året i rad genomför Östergötlands Fotbollförbund i samarbete med Pantamera en panttävling. ÖFF:s Pantkampen 2017 är riktad till föreningar och tävlingsperioden pågår den 1 jan - 31 dec. Deltagande föreningar har chans att vinna platser på landskampsresa.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter