ÖFF söker Tävlingskonsulent

med huvudsaklig inriktning på barn- och ungdomsfotboll samt futsal

Vi söker dig som brinner för fotboll och samtidigt är en kunnig administratör med ledarerfarenhet. Du har en god förmåga att själv strukturera och prioritera ditt arbete samt har lätt för att leda, motivera och entusiasmera andra. Din samarbetsförmåga och dina ledarskapsegenskaper är framgångsfaktorer för att lyckas i rollen. Som tävlingskonsulent arbetar du med att planera och administrera både tävlingsverksamheten för barn- och ungdomsfotboll samt futsal i. I tjänsten ingår också att vara kommittésekreterare / handläggare i en kommitté med en del obekväm arbetstid.

Vår arbetsplats är service- och kundorienterad, vilket präglar medarbetarnas miljö och situation. Flexibilitet, servicekänsla, ordningssinne, social kompetens, stort fotbollsintresse är nyckelord för att fungera i samarbetet med medarbetare, föreningar och ledare. Vi förutsätter vidare att du använder datorn som ett naturligt arbetsredskap då mycket av arbetet är av administrativ karaktär.

Anställningen omfattar 100 % och kan påbörjas den 16 augusti eller efter överenskommelse. Frågor besvaras av Thomas Kölnäs 010-476 50 60.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka oss gärna din ansökan så fort som möjligt.

Östergötlands Fotbollförbund strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

Ansökan med CV och löneanspråk skickas senast den 15 april till thomas.kolnas@idrottostergotland.se