Uppstartsmöte domarsatsning 10 mars

ÖFF bjuder in alla föreningar och deras domaransvariga till ett uppstartsmöte för projektet "INGEN DOMARE – INGEN MATCH" som genomförs i samarbete med RF-SISU Östergötland och Advokatfirman Glimstedt. Projektet syftar till att stötta i arbetet med att få fler unga domare och förningsdomare.

Nya datum för digitala spelformsutbildningar

Östergötlands Fotbollförbund digitala spelformsutbildningar har blivit en succé med över 300 anmälda deltagare. Nya datum för 3 mot 3 och 5 mot 5. Anmäl dig nu och lär dig mer Svenska Fotbollförbundets spelformer och spelarutbildningsplan.

Sonstorps IK vann Pantmatchen 2020

Under 2020 har Östergötlands Fotbollförbund i samarbete med Pantamera genomfört Pantmatchen som gett föreningar en möjlighet att samla in pant för att stärka klubbkassan, engagemanget och göra en insats för miljön! Trots tuffa förutsättningar på grund av Covid 19 vann Sonstorps IK Pantmatchen 2020  genom att samla in över 80 000 i pant. Stort grattis!

Nya riktlinjer efter myndigheternas besked

Den 4 februari meddelande regeringen och Folkhälsomyndigheten lättnader för ungdomar födda mellan 2002 och 2004 att träna organiserat både inomhus och utomhus. Det betyder dock än så länge inte att dessa kan spela varken träningsmatcher eller tävlingsmatcher. Förändringen gäller från och med den 6 februari.

SAVE THE DATES: lägerdatum 2021

Här presenteras datumen för årets Östgötaläger som arrangeras av Östergötlands Fotbollförbund. Lägren kommer att planeras och genomföras på ett säkert sätt utifrån rådande rekommendationer och riktlinjer som är fastställda av RF och Svenska Fotbollförbundet.

Corona-anpassad verksamhet våren 2021

Idrotten och fotbollen har fått kämpa hårt under pandemin. Även om det finns ljuspunkter i utvecklingen av Covid 19 så gör Östergötlands Fotbollförbund (ÖFF) bedömningen utifrån Folkhälsomyndigetens rekommendationer och regeringens förordningar att verksamheten kommer påverkas under våren. Här redogör ÖFF för hur förbundets verksamhet kommer bedrivas och påverka spelare, ledare, domare och föreningar.

Anmälda lag till seriespel 10-16 år

Missa inte att anmäla lag 10-16 år senaste 10/2.

Här publiceras de lag som nu är anmälda till säsongen 2021.

För barn 8-9 år är sista anmälningsdag 10/3.

Wreta Kloster första Östgötaföreningen

Diplomerad förening är svensk fotbolls stora satsning på föreningsutveckling. Östergötlands Fotbollförbund (ÖFF) samarbetar med RF-SISU Östergötland för att stötta föreningar i det utvecklingsarbetet. Nu har IFK Wreta Kloster nått hela vägen fram att som första förening i Östergötland att bli certifierad som "Diplomerad Förening". Vi säger stort grattis!

Serieförslag senior 2021

ÖFF:s TUK (Tävlingsutvecklingskommitté) har nu tagit fram ett FÖRSLAG på serieindelning inför säsongen 2021.

Som brukligt är så kommer serierna att fastställas vid vårt Representantskapsmöte, vilket i år är bestämt till den 3 mars.

Av kända skäl kommer vi ej kunna genomföra något fysiskt Representantskapsmöte i år.
Mötet blir således digitalt och vi ber att få återkomma med inbjudan till mötet samt allt praktiskt kring detta möte, men boka gärna redan nu in denna dag, den 3 mars.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter